onsdag 27 oktober 2010

Nicole fyllde gammal

Eller ja, inte fullt så lastgammal som en annan förstås, men äldre än de flesta kidsen häromkring. Det skulle i alla fall firas! En födelsedag kan firas sämre än med en vända till Dempsey Hill för texmexkäk och margharitas. Gött som körv på rent dalmål! Dessutom ett excellent tillfälle att inviga nya spetstoppen från Topshop. Lööööv.

Kalasklädd

Birthday girl och Sofie

Margharitas we like, särskilt stora!


Sofie fick in den lilla tacosalladen...

Sedan bar det av mot 1-altitude för födelsedagsdrink. Högsta utomhusbaren i världen säger ryktet, men eftersom jag i vanlig ordning inte har någon aning och inte vill förlita mig på rykten kan jag nöja mig med att säga att den låg ashögt upp. Fräsig utsikt, inte jättefräsigt ställe, fräsigaste sällskapet.





En flicka måste få champagne på sin födelsedag så vi hittade ett annat random ställe där Joel lyckades pruta ner en champagneflaska till 50 dollars (110 var utgångspris) med motiveringen att han minsann var en champagnekännare som visste att den där flaskan högst kostade 20 (givetvis hade han inte blekaste)! Det ska tilläggas att en vinflarra på 7eleven sällan går under 25... Bra pris och bra jobbat Joel!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar