fredag 22 oktober 2010

Dempsey Hill och lite YIH

Bättre sent än aldrig, en liten summering av onsdagen som startade fruktansvärt men blev bättre tack vare trevliga människor. En i synnerhet. Eftermiddagsfika på Yusof Ishak House (stavning???) på campus som efter major upprustning kan stoltsera med skolans kanske fräschaste foodcourt. Trodde jag hade beställt ett set som bestod (bl.a.) av stekta ägg, men fick istället två ljumma, närmast råa ägg i en skål. Inte så tokigt som det låter, men klart märkligt. Vad gjorde det när man fick sällskap av de här tre.



Före?


Efter!

Tyckte det var dags att utforska nya delar av stan samt äta något annat än ris och grönsaker, någon annanstans än på PGPs foodcourt så Dempsey Hill fick det bli. Jättefint område strax utanför stan i gammal klassisk kolonialstil med massa restauranger, världens alla kök representerade. Mycket mysigare än Holland Village.



Efter att ha kikat runt, och konsekvent ratat allt asiatiskt fastnade vi för ett ställe med det passande namnet E Food & Wine. Till förrätt fick vi en ostbricka att dela på, inget annat än fantastiskt! Ost alltså, herregud! Tonfisk med wasabisås till varmrätt, inte heller så tokigt... Bara att få dricka ur riktiga glas (alltså av glas) och slippa äta från plasttallrikar sittandes på plastmöbler kändes rätt lyxigt.




Fiiiina bestick, tyvärr mindre fin bild...



Sen hittade vi ett ställe som hette Oosh om jag inte missminner mig, hur fint som helst, tyvärr lite dött. Men med finaste sällskapet och ett glas vin så gjorde det inte så mycket.


Finaste sällskapet


Fina interiören


Ingen onsdag utan att umgås med fulla och glada människor på bron så så fick det bli.






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar