måndag 8 november 2010

Thank God It's Friday

Fredagen var lite av den bästa dagen på länge, inte minst för att det firades diwali och vi var lediga från skolan. Hade en riktig heldag med fredagsmys på stan med Nicole. Finfrukost på The Coffee Bean, stora saxen hos frisören, lite shopping (bilder kommer), sushilunch (mmm, sushi!!) och avslutningsvis välbehövlig pedikyr.




Kallrökt lax och pocherat ägg - lööövely




Men det var ändå bara början, alla freDAGAR följs av freKVÄLLAR och bjuds det dessutom födelsedagsfirande så ja... All-in helt enkelt. Pamela valde (aningen otippat) att hålla kalasmiddagen på Hooters och vi outhootade servitriserna like it was her birthday, vilket jag tror var halva syftet med middagen. Vidare för promillehöjande aktiviteter på bron (alltid). Och därifrån till China One - prima ställe för övrigt. Huruvida ett ställe är prima brukar vara proportionellt mot berusningsgrad och kvalité på sällskap och båda var maxade så det kunde inte misslyckas. Roade mig med att ta kort på random folk, det är fantastiskt vad ett "picture time!" och en kamera i ansiktet gör med folk. Ibland älskar jag bara folk. Såååå många bilder från den här kvällen, alla ungefär lika assnygga, tyvärr får de inte riktigt plats i bloggen. Ni får några favoriter... Jäklar det var en bra kväll! Särskilt tack till Pamela och Simon my party animals in crime för kvällen.

Fräsig frisyr - closeup


Fräsig outfit: tublinne Lindex, kalasbyxor Zara, halsband Topshop


Kalasdeltagarna på Hooters



Pamela sure did party like it was her birthday (and Simon too)!

En bild säger mer än tusen ord...


Undrar hur många Simon-posar-med-kön-bilder jag har från den här kvällen


Random pic av random guy - favorit


Längsta killen, men han var inte från tall land utan från Irland, jadå vi frågade...


Den här bilden på en annan random kille får sammanfatta kvällen.

2 kommentarer:

  1. Vad snygg du är i håret Sandra!! Vi saknade dig på e-klass sittningen... men hörde ryktas om att du är på väg till kalla sverige. Välkommen! KRAM

    SvaraRadera
  2. Tack! Jepp, så boka in fredagspuben 10 december! Sen tänkte jag stanna där jag hör hemma...

    SvaraRadera