torsdag 11 november 2010

Kalaskul kalasonsdag

Erik fyllde år i tisdags och om man fyller år så måste man ha kalas. Onsdagar är prima dagar att ha (läs: bli) kalas på i Singapore så så blev det. Kalasonsdag. Kvällen inleddes med mexmiddag i Holland Village. Vidare för glass på ett ställe alldeles intill som jag tyvärr glömt namnet på. Inte vad för glasställe som helst, utan man kunde välja två olika glassmaker och sedan lägga till olika grejer att mixa med för 1 dollar per mix-in. Det fanns alltifrån gummibjörnar, marsbitar och marschmallows till brownies och nötter. Jag fick hasselnöts- och jordnötssmörsglass med kakdeg och kolafudgebitar. Lika gott som genialiskt!
Sedan bar det av till Insomnia där det var free flow under tre timmar för en svensk hundrapeng. Även det kändes genialiskt. Eller idiotiskt. En vän, nämner inga namn, lyckades enligt uppgift peta i sig 6 drinkar och ett glas vin på 40 minuter. På något vis höll sig dock alla i sådant skick (även om det var ytterst tveksamt i vissa fall) nog att bege sig till Home Club. Inget inträde. En drink för 12 dollars (ca 60 kronors). 2 drinkar till priset av 1. Nu kör vi! Det var en rolig kväll helt enkelt. Det räcker nog så. Folk var inte så våldsamma idag.

Frisyr Jeric Salon, paljettlinne H&M, kjol Cotton On, väska secondhand, skor Charles & Keith, brosch oklart, örhängen H&M.

Finis, snyggis och sötis på mexen.


Några av mix-inalternativen på genialiska glasstället.


Utanför Insomnia. Fint.


Oklart


Definitivt väldigt oklart


Bill och Birthday Boy var glada och mysiga. Fulla?



Hej Gin. Hej Tonic. Hej 2 för 1.


En bartender som verkligen måste gilla sitt jobb.


Petra och Mikael - även kallad språkkillen. Pratade flytande svenska, engelska, franska och spanska. Wow, sa vi, och hade tydligen väldigt roligt åt något också.

2 kommentarer: