lördag 28 april 2012

Metallisk peplumsmak

Lindexplagg är väl inte direkt överrepresenterade i min garderob, men det finns ändå ett gäng. Lindex är en lite underskattad butik, som lätt avfärdas som en tantbutik, men som faktiskt brukar kunna ha en hel del fint. Just nu har de den här matallicskimrande peplumfinigen för 249 kr. Provade den igår, superfin på, men shoppingsamvetet satte stopp för köp. Risk föreligger dock att jag kilar tillbaka och plockar hem den nästa vecka... Peplum är för övrigt benämningen på den lilla volangkanten som kan hittas nertill på toppar eller upptill på kjolar och är vårens trendsäkraste investering.

torsdag 26 april 2012

Förrgårdagens?

Gårdagens, eller förrgårdagens kanske är mer korrekt vid den här tiden på dygnet... Tights och herrskjorta med uppkavlade ärmar matchat med stora örhängen är ju lite av en favoritlook, passar alla kroppstyper och alla sinnesstämningar. Tights från Gina Tricot, skjorta från KappAhls herravdelning och örhängen av okänd härkomst, troligtvis Pieces om jag får gissa...


tisdag 24 april 2012

För vi har tagit studenten

Vit klänning har länge varit något som endast hör studenten och bröllop till, men som på senare tid fått hög trendstatus och spås nå nya toppnivåer den här sommaren. Lägg undan den lilla svarta i sommar och satsa på den lilla vita istället. Jumpsuiten, acneklänningen och minimarketklänningen är mina personliga topp tre. Matcha med gult, grönt, guld och pasteller.

 









1. Zara 2. Zara 3. Zara 4. Zara 5. Zara 6. Zara 7. Acne 8. Minimarket 9. Nelly

lördag 14 april 2012

Den svenska björnstammen

I torsdags bjöd Den svenska björnstammen på spelning på Konsert & Kongress. Jag sportade min nya transparanta skjortklänning från Gina Tricot tillsammans med icke hoppvänligt halsband från Glitter (typiskt orutinerat). Spelningen var fantastisk såklart, ja så länge den nu varade... Lite antiklimax att de klev av scenen för sista gången redan efter 45 minuter. Men äsch, bra spelning hur som helst.

torsdag 12 april 2012

Favoritbyxorna

De blommiga kalasbyxorna från Zara är en riktig favorit och inte så svårmatchade som man skulle kunna tro. Här är två våroutfits. På de övre bilderna matchar jag med glansigt linne från Monki och de nya örhängena från Marni for H&M och på den nedersta bilden med oversized spetsskjorta från CottonOn och leopardmönstrade örhängen som troligtvis inhandlats på H&M för väldigt många år sedan.

onsdag 11 april 2012

Marni for H&M

H&M:s senaste designsamarbete med modejätten Marni kan mycket väl vara det bästa samarbetet nånsin. Så himla mycket fint, men tyvärr var plaggen lite i dyraste laget när man lever på CSN. Men smycken är ju det som Marni gör bäst och så även i den här kollektionen. Lyckades till slut klicka hem de här örhängena för en tvåhundrapeng och de har redan blivit en storfavorit i smyckessamlingen. Typiskt välinvesterade tvåhundra kronor.

Mera skor, mera skor, bara massor utav skor!

Fortsätter på temat skor... Klickade nämligen hem de här från H&M häromveckan. Endast 99 svenska pengar. Jag tror vi kan bli goda vänner i sommar. Inkamönster we like. Och skor.

tisdag 10 april 2012

Vårskrik från skogarderoben

Efter lång tids tystnad börjar det bli dags att jaga lite vårliv i bloggen igen. Har en hel del fina nytillskott i garderoben som borde visas upp, men jag har fastnat lite i det här med skor. Oväntat. Jag skulle behöva ett par vårskor som ett alternativ till mina stackars boots som slits ganska hårt på. Har surfat runt lite och här är några skor som jag fastnat för. Skorna på första bilden och de med nitar ligger väl närmast det jag är sugen på just nu. Vad har ni för favoriter?




Uppifrån och ned:romwe.com, fashionpash.se, asos.com, asos.com,
asos.com, romwe.com, modekungen.se