onsdag 31 augusti 2011

Glädjeskutt

Jag vet att de egentligen är rätt fula, de här platåbrougesen som Prada lyckades skapa hype runt. Men jag kan ju inte låta bli att älska det som är lite fult. Fulsnyggt. Klumpigt. Bara för att det är kul. Och för att alla andra tycker att det är fult såklart. Men jag är övertygad om att livet skulle bli lite roligare varje dag man fick skutta runt i de här från modekungen.se. Skutt skutt.


Metallsmak

Guld, silver och ungefär allt som glänser och glittrar. På den berömda listan. Lädertopp och clutch från asos.com, sko, klänning och tunika från zara.com. Skon går för övrigt under benämningen streetkänga på zaras hemsida. Streetkänga. Jepp, true story.















Ogilla shoppingstopp

Om jag inte hade haft shoppingstopp så hade jag garanterat traskat in på Monki och plockat hem den här. Höstperfektion i klumpig t-shirtversion. Finns även i svart.




tisdag 30 augusti 2011

Flat favorites

Äntligen är det på modet att vara snäll mot fötterna. Det finns för en gångs skull massa fina platta skor. Inte helt oväntat har jag plockat ut favoriter i lack, leopard och metallic... De två översta är från modekungen.se, resterande hittas på zara.com.















måndag 29 augusti 2011

Snake

Reptilmönster är kanske inte det nya svarta, men på uppgång helt klart. Zara ligger i framkant med de här mumsiga bitarna. De byxorna alltså...







söndag 28 augusti 2011

DIY

DIY - Do It Yourself - är tydligen det senaste inom mode- och bloggvärlden. En annan ska väl inte vara sämre så jag knåpade ihop ett halsband. 3 meter organzaband och ett gäng muttrar och tjipptjillevipp!






Jag gillar ju skor. Och leopard.

Förälskelse. Direkt. Vi skulle trivas så bra ihop, vi skulle förstå varandra. Lysande röd prislapp. Fast det var tydligen måtta på shopping. Men om någon hör rykten om halva reapriset på DinSko så kräver jag att få veta det.


Stellavinter

Mer fint från Stella McCartneys vinterkollektion. Finaste armarna.










lördag 27 augusti 2011

Ge mig guld som glimmar

De här två plaggen från Stella McCartneys vinterkollektion. Sömnlösa nätter. Lätt värt ett par fingrar.








Flerdubbelt billigare

Av outgrundlig anledning verkar vi nu befinna oss på temat skor. Skulle vilja tipsa om den här rackaren som är misstänkt lik mina nyförvärv, men till en bråkdel av priset. Finnes på Skohuset i både svart och brunt för 299 pengar. Bra pris.




fredag 26 augusti 2011

H&M sko

När vi ändå är inne på H&M kan jag konstatera att där finns en hel del snyggt att hämta i skoväg. Tyvärr känns de, precis som Monkis, aningen plastiga. Men design går inte att klaga på. Ett par högklackade jodphurs och ett par snörkängor saknas mig. Insåg jag nu.






Skinnkjolen hjärta slokhatten hjärta mig

En vippig skinnkjol och en slokhatt var visst också precis vad jag behövde när det var 20% rabatt.




Medlemsfrukost på H&M

Laddad för VIP-morgon på H&M som innebär att anmälda medlemmar bjudes på frukost och 20% rabatt på H&M nu mellan 07.30 och 09.30. Jag har siktet på den här mönstrade blusen. Inspirerad av Celine ss11 månne? Det fina Celine-kollaget kommer från Made In Leine.






torsdag 25 augusti 2011

Emmaus Vintage

I helgen blev det även ett stopp på Emmaus Vintage på Söder. Att rekommendera! Jag plockade hem den här mumsingen för överkomliga 70 kronor.








When in Stockholm, visit Fotografiska

Som sista aktivitet innan vi lämnade Stockis styrde vi upp ett besök på Fotografiska. Väl värt sina 80 pengar! Jag var väl mest där för "Northern women in Chanel" av Peter Farago och Ingela Klementz-Farago. Magiska bilder på våra nordiska supermodeller. Robert Mapplethorpes porträtt och nakna människokroppar var också väl värt att se. För att inte tala om Liu Bolins utställning! Han har målat sig för att försvinna in i bakgrunden på sina fotografier. Bilder och mer info hittas på Fotografiska museets hemsida.


















Mer Stockholm

Lite fler bilder från Sthlmshelgen. Alltså det där med hotellfrukost, mmm! Planerna därefter var Grönan, men det ville bara rejne... Så en liten en shoppingtripp bleve istället. Följde upp med dans dans dans på "Ett ställe". Fridas vän och kollega Lina hade en jättefin väska som jag var tvungen att ta kort på. Vart den hade sina rötter har jag tyvärr glömt.