söndag 31 juli 2011

Dries Van Noten

Den här looken från Dries Van Notens höst/vinter poppar upp lite överallt. Guld, djungeltryck och paljetter i en och samma outfit kan ju aldrig bli fel. Så här vill jag verkligen verkligen verkligen se ut på nästa fest. Helst skulle jag se ut såhär hela hösten. Drömma går ju sägs det.


torsdag 28 juli 2011

Pucci vs Myrorna

Torsdag och alla vet vid det här laget vad det betyder, quiz på NH. Temat är tydligen actionhjältar. Hmm, det känns ju i och för sig bättre än hårdrockstemat men njaaaa... Jag plockar lite inspiration från Emilio Puccis SS11 och rotar fram en gammal sommarblus fyndad på Myrorna för någon säsong sedan och hoppas på det bästa.







onsdag 27 juli 2011

Dagens stad: Söderköping

Jobba jobbet. Mycket sånt nu. Tur man har vänner som Sanna och Rebecka som man kan ta sig till Söderköping med en alldeles jättevanlig onsdag. Tapas och vin på torget och givetvis glass från Smultronstället. Söderköping måste vara en av de vackraste städerna i Sverige, rekommenderas starkt. I vanlig ordning har jag glömt kameran hemma och har bara en suddig dagens att bju på.

Tröja-Forever21, kjol-H&M


Örhängen-Gina Tricot

lördag 23 juli 2011

Nyshoppat

Ingen tur på stan utan en present till sig själv. Den här gången var det ett halsband som fick följa med hem. Man kan alltid lita på H&M.



Pure magic

Ren magi och äkta kärlek i form av en jacka. H&M säljer den på sin hemsida i detta nu för 1299kr. Det kan vara så att jag måste. Hörde jag lön på måndag?



tisdag 19 juli 2011

Missoui

Presenterar stolt mitt senaste nyförvärv till skosamlingen. Jag gick mot bättre vetande in på Linköpings finaste secondhandbutik Missoui. Varje plagg är utvalt med omsorg och mycket kostar därefter också. Förälskade mig i de här blågrönsvarta som passande nog säldes för halva priset. 97 kronor. Check, den tog vi!






Bad Hair Day

Hatten är inte bara en favorit på festivaler, utan passar även alldeles förträffligt när håret av diverse anledningar ser för jäkligt ut. Så här intog jag stan i lördags när håret inte ville samarbeta. Halsbandet är en gammal favorit som jag återupptäckt. Hatar egentligen fåglar, men på smycken och kläder får de mer än gärna sitta.



Hatt-H&M, topp-H&M, halsband-Gina Tricot.

söndag 17 juli 2011

Lördag

Lördagen visade sig från en av sina bättre sidor i vanlig ordning. Fick inhandlat lite nytt pynt till lägenheten. Nya skor. Oops. En kjol som jag dragit i tidigare som nu kunde införskaffas för 30kr. Den fick åka på direkt och matchades enligt bilden nedan. Eftermiddagsfika med favoritparet Överfors-Svansbo. Vin och GT med Emma och Anna. Harrans och NH. Under kvällen hinner jag och Anna både bli stoppade av polisen och få trolleritrick visade för oss av okänd kille i barkön.


Linne-COS, kjol-H&M, väska-H&M, halsband-gammalt

Fredag

Det är fullt upp precis som det ska vara. Dags att avlägga rapport. Helgens äventyr inleddes på bästa tänkbara vis med Harry Potter på bio. Harry Potter alltså, för jävla bra. Bion följdes av drinkar hos paret Överfors-Svansbo. Jag intog fredagen i det nya linnet från COS och en gammal bortglömd stackare till stickad väst.


Linne-COS, jeans-Cheap Monday, väst-Gina Tricot, halsband-Accessorize

fredag 15 juli 2011

Nygammalt fynd

Hittade ett gammalt halsband - med något som jag antar ska se ut som en hajtand - bland allt bråte när jag packade upp mina saker. Inhandlat på H&M under gymnasietiden och användes väl någon enstaka gång. Sedan har jag mest gått och fnyst föraktfullt åt det under en handfull år. Tills nu. Plockade upp det och insåg plötsligt att det funkar till allt. Vid alla tillfällen. Hela sommaren. Typ. Jag älskar att återupptäcka saker ur min egen garderob. Som gratisshopping.






torsdag 14 juli 2011

Quiza quizet

Torsdagkväll är quizkväll på NH. Så himla gött att få komma iväg och göra något sådär mitt i veckan. Träffa folk, ta ett eller två glas vin, umgås lite och ändå komma hem i skaplig tid för tidig uppgång dagen därpå. Och i det är fallet, känna den vinande piskan på ryggan för varje fråga man hade noll koll på. Hårdrockstema. Behöver jag säga mer.





Topp-Topshop, tights-Gina Tricot, väska, halsband, jacka- allt secondhand

L-L-L-Lägenheten

Bilder från nya lägenheten som numera faktiskt ser ut som en lägenhet. Som någon bor i ska tilläggas. Kommer bli så jäkla bra.

Projekt 1: Barstolar.
Projekt 2: Guldet ska bort. Silver in.
Projekt 3: Orienten ska bytas mot Norden,

Japp, det kommer bli så jäkla bra.








































onsdag 13 juli 2011

Från tant till trend

Nytt för årets Peace & Love var att Myrorna hade ett eget tält där de sålde prylar. Prylar som i kläder mest. Att plocka hem en jacka, en blus och ett halsband för en sammanlagd 150peng kändes klart värt. Blusen presenteras nedan, bilder på jacka och halsband kommer.


FÖRE - varje mormors våta dröm

EFTER - sommarchic

Blus-Myrorna, kjol-H&M, halsband-Accessorize

tisdag 12 juli 2011

Sommarkjolen No 1

Måste visa finaste kjolen som finaste Frida "bara var tvungen att köpa till mig som en present för den var så mycket jag". Och hon har ju så rätt, så rätt. Den är redan flitigt använd.



COS

Var i Stockholm över midsommarhelgen och hann med ett besök på nyöppnade hypebutiken COS. Spontant förstår jag inte riktigt storheten. Visst fanns en del fina grejer, men det mesta var i tråkigt material, tråkiga färger och osmickrande modeller. Hittade dock ett linne som det stod Sandra på. Jätteskönt material, överkomliga 190 kr, och jätteorange.

Invigdes på Peace & Love enligt stylingen nedan med chockrosa shorts från Zara och gammalt halsband med hajtand från H&M. Gillar orange tillsammans med rosa. Färgkaramell.



måndag 11 juli 2011

Versace for H&M

Det är nu officiellt att Versace gör en kollektion för H&M till hösten. Inget stort fan av Versace, tycker det känns lite Riviera-tant. Detta blir en till halvvulgokollektion à la Cavallisamarbetet var den spontana reaktionen. Men så dyker bilder som de här två upp. Ett ord: EXTAS!



Skinndamasker måste väl en flicka ha

Kollade in näst sista avsnittet av Project Runway säsong 7. Jay och Mila slogs om den tredje platsen till Bryant Park. Att Mila vann var kanske inte mycket att orda om då Jay inte visade jättespännande outfits, bilden nedan. Men jag blev handlöst förälskad i hans skinndamasker som syns på första bilden. Fantastiska.


söndag 10 juli 2011

Qlädd för Quiz

Från festival till festivalsommarquiz. I torsdags var det quiz på NH, det gick väl sådär, men vinet var rosa och vädret var varmt så vi var glada ändå. Linnet var vitt och byxorna höga.




Linne-Vero Moda, byxor-Gina Tricot, halsband-Åhléns

Peace & Love baby!

Jag råkade ta lite bloggsemester i samband med att det flyttades till ny lägenhet, men tänkte det var dags för uppdatering nu. Ute på massa härj mest hela tiden, inte minst Peace & Love förra helgen. Det här är fredagen om jag inte missminner mig, tyvärr den enda dagen som fastnade på bild. Teddybears och The Strokes stod på scenen. Festivaloutfit i form av en klänning från Carin Wester, fyndad på Tradera för nästan ingenting, obligatorisk festivalhatt från H&M, boots från Monki, gammalt hajtandshalsband från H&M, väska från Lindex och skinnjacka från Cubus.