lördag 30 april 2011

Knappast nytt, men ännu glatt

Två bitar som länge har legat och skavt någonstans. Vet inte ens om jag gillar dem, men kan inte sluta tänka på dem. De är så glada och gör mig varm i hjärtat på något vis. All H&M.








Påsklovsavslutningen

Bilder från i onsdags, onsdagen som får ses som inofficiell påsklovsavslutning i vackraste Dalarna. Jag och Emelie gjorde stan blondare och snyggare som på gamla goda dagar. Gött mos.







fredag 29 april 2011

Sol, spårvagnar, vatten och örhängen

Fick bekanta mig med Norrköping i dagsljus för första gången idag i samband med en jobbintervju som vi håller tummar för går vägen. Norrköping hade inte mycket att bjuda på förutom sol, spårvagnar och fint vatten. Vackert så, bokstavligt talat. Dröjde lite kvar vid de blommiga byxorna på Lindex ska dock erkännas. Men det var visst att ta i, så det blev två par reahängen från Gina Tricot väl hemma i Linkan istället. Återigen, vackert så, bokstavligt talat.









onsdag 27 april 2011

Rodebjer SS11

Klickar runt på det världsomspännade nätet och hittar Rodebjerlooks för våren och sommaren. Tycker hon sätter ihop det där tyg fint det där Rodebjer. Mest fantiserar jag om en midnattsblå franströja tillsammans med rostorange kalasbyxor, färgfest, färgbäst.



























tisdag 26 april 2011

I butik intet nytt, i garderob litet nytt

Vigde dagen åt shopping, men Falun visade inga tecken på att komma mig till mötes. Intet nytt i butikerna någonstans. Efter många om och men, trevligt umgänge, göttig chèvresallad på Piacetto och ett lyckosamt spontanstopp på Deichmann blev det ändå ett par pjucks. Hann en sväng till outlets i Sågmyra också, men inte heller där fanns mycket till julgranshängen. Undantagen var några Acneklänningar och en armyskjorta som ändå var över budget. Attans.


Fin skjorta på bubblerooms outlet, tyvärr onödigt dyr tyckte jag.


Älskat nyförvärv till älskat halvpris, 149kr på Deichmann.


Jag hjärta Gina Tricot hjärta sommar

Kikade in på Gina Tricots hemsida för att förbereda mig för dagens shoppingrunda. Nosade upp några riktigt fina stycken som ska inspekteras på nära håll. Äntligen lite sommarkulörer på grejerna.































måndag 25 april 2011

Dagen efter kvällen före

Igår var det dagen efter kvällen före och stort påskkalas ute i skogen. En lätt sliten Wikström gjorde sitt bästa för att dölja mängden alkohol som konsumerats under lördagen. Det gick väl sådär men mitt nya linne från Zara är ju för jävla fint i alla fall.


Linne - Zara, kjol - Gina Tricot, guldhalsband - Åhléns.

Piss Pass Puss Påsk

Pling pling! Då fick man äntligen komma hem till sköna Dalarna som visar sig från sin bästa sida och bjuder 30gradig hetta ute i Skogstäppa. Att ständigt bli bjuden idel god mat och få klappa på glada hundar gör inte det hela sämre. Jag tycker faktiskt om hundar. Påsk är den stora hemvändarhelgen och ett utmärkt tillfälle för glada discobyxor och säsongens rosépremiära. Alla var där. Alla var glada.

Helgens
Piss: Min kamera lever på lånad tid, blir inte många vettiga bilder.
Pass: Säsongspremiär för löpardojorna resulterade i 3 km, dödsångest och brutal träningsvärk.
Puss: Mor och far och alla gamla faluvänner och dalabekanta.


Discostyrd i silverjeggings-asos.com, t-shirt-Monki, väska-H&M, ring-Scorett, armband-oklart.




Tre finingar njuter av solnedgången vid Kolgår'n.


Fining closeup, lägg märke till de piffiga naglarna.




Lilla Greta fick också vara med.




Ernie spexar.




Carina visar nivå av partymood.




SnyggMiki i kvällens halsband.



Mys i soffan med Frida och Wikström.


söndag 17 april 2011

Kalas kalas

Igår firades påsklov och Rebbans födelsedag med nya kalasbyxor, fläskigt halsband, lunch på Gula Huset, vin, snittar, musikquiz och cheesecake. Som sig bör och helt i sin ordning. Jajjämän.

Bakisdagen komplett med cola, salamipizza, oxfilétoast och pommes på Gula Husets uteservering (Gula Huset = bra grejer), DVmode, korsord, brownie på Espresso House, nytt avsnitt av Community och Harry Potter. Dessutom kikat på en riktig drömlägenhet på Storgatan, diskmaskin och utsikt över domkyrkan. Hoppas hoppas hoppas...

Ett halsband som inte ber om ursäkt för sig, från Glitter. Had to have it.



Gick på kalas i nya 49kronorskalasbyxorna (Gina Tricot), halsmöbel och gul väska (gammal H&M).


Kalaset fick två tummar upp av Erik.


Topp 30% Fabian och Jonathan ägde musikquiz med mig och Sanna.


Fabian sammanfatttar kalaset på ett alldeles utmärkt vis.

fredag 15 april 2011

DÖMD i bilder

Tyckte det var på sin plats nu att ha ett lag på någon av alla de konstiga tävlingar och fester som pågår på campus under året. Sagt och gjort, DÖMD it was. Helgen gick all-in redan från början med några enstaka stationer runt universitet, men desto mer fulvin, åtminstone för vissa... Men jag klarade mig i ett stycke, hade tre fina tjejer att fira på VilleValla, öl att dricka. VilleValla är bästa studentpuben någonsin om någon undrar. Därifrån till HG, jajjämän!

Efter ca fyra timmars sömn var det dartkastartävlingsdags, på'an igen bara. Tyvärr utslagna på två raka, jag fick inte ens kasta. Epic fail. Men vi ägde upp med våra pyramiddräkter (temat var Egypten för den som missat det) så på finsittningen fick jag och Ellen motta den gyllene sfinxen som bevis för vår stilmässiga utklassning (Avdelning: "Det är ett helvete att vara ödmjuk när man är bäst.").

Jag har påsklov nu. Tufft!

Spritrundauppladdning (Avdelning: "Ord du inte trodde fanns.").


Finaste födelsedagsflickorna.


Manlig kärlek

Temat på Villevalla var grimaser, de flesta tål inte att offentliggöras



Therese hade visserligen ingen pyramiddräkt, men var ju rätt stilig ändå.




Link och Marit ville också kasta pil



Top focus










Ellen är med och tar hem stilpriset för andra året, episkt!



Så glad blir man när man får en gul sfinx i papier-maché.

fredag 8 april 2011

Kakor och skor

Om ni sedan förra inlägget funderat på exakt hur goda mina kakor var, kan jag säga att de var för jävla goda. Jag tror att kakor är min grej. Kakor och skor. Förutom kakor har veckan bjudit på en föreläsning om Vattenfalls "One tonne project", bra grejer och veckans googletips. Som tack för att vi orkade lyssna fick vi Very Important Popcorn och en Matt Damon på den lokala biografen. Igår var det intensivträning i dartens ädla konst, DsektionensÖppnaMästerskapiDart is coming up. Viktiga grejer. Tyvärr är jag nog bättre på kakor och skor. Vår temaklädsel kommer dock bli något i hästväg.

Gårdagens: skjorta - Frank Dandy, kjol H&M, örhängen H&M.

söndag 3 april 2011

Egen härd är guld för ansiktet

Både inuti ansiktet och utanpå ansiktet. Eftersom jag inte kan skriva ett vettigt jobbansökningsbrev så var jag tvungen att baka amerikanska överdimensionerade chokladcookies med Daim. Och dricka mjölk. Jobbansökan blev ju inte bättre för det, men det känns lite bättre att leva. Jag kan idag också stolt presentera min egensnickrade tubhalsduk. Glatt innanpå ansiktet och utanpå ansiktet, men fortfarande inget jobb. Eller ens en jobbansökan för den delen. Tur jag gjorde många kakor...


lördag 2 april 2011

Suit for jump and play every day

Har ju en och till och med två rackarns fina jumpsuits som mest ligger i garderoben och kikar. Ändring! Min armygröna julklapp fick alltså eskortera mig till skolan i veckan. De är luriga de där heldressarna. Inget riktigt mellanläge mellan kalas och pyjamas. Men om man vill så går det och då ser det ut såhär. Man får faktiskt ha sina finaste grejer till vardags.

Kavaj-H&M, byxdress-Made In The Shade, lackbälte-H&M.